logo
Ще раз про ФІТОФАН

Ще раз про ФІТОФАН

Новини

28 June 2024 | 06:54

До уваги фахівців!


В березні цього року Федерація каное України повідомила про початок співпраці з міжнародною спортивною платформою «Fitofan», метою якої є диджиталізація роботи ФКУ на всіх рівнях: від стартової електронної реєстрації членів ФКУ – до проведення всіх видів змагань з використанням найсучасніших технологій.


Роботу розпочали на Кубку України, де фахівці «Fitofan» ознайомились зі специфікою суддівства змагань з веслування на байдарках і каное. Далі на базовій платформі будуть вдосконалюватись елементи управління для подальшого використання онлайн системи ФІТОФАН в організації проведення спортивних змагань.


Федерація каное України нагадує, що реєстрація на платформі для членів ФКУ є обов’язковою. В майбутньому всі змагання ФКУ проводитиме винятково за допомогою платформи «Fitofan»!


Тренери, судді та спортсмени мають пройти реєстрацію на платформі за процедурою, що детально описана на сторінці: 

https://ukr-canoe.com.ua/post/registration-on-fitofan


Федерація каное України просить керівників обласних федерацій пожвавити діяльність щодо реєстрації тренерів, суддів та спортсменів на платформі «Fitofan»

Вітання іменинникамAssistance to Ukrainian Canoeing CommunityTest Реклама

Інформаційний бюлетень!

Підписуючись на розсилку, Ви забезпечуєте собі оперативне отримування найбільш важливої інформації, що розміщується на сайті.

facebookyoutubeinstagram