logo
Познань прийматиме чемпіонат Європи з марафону 2024

Познань прийматиме чемпіонат Європи з марафону 2024

Новини

15 March 2024 | 14:06

Чемпіонат Європи з марафону 2024 ECA Canoe Marathon European Championships відбудеться в Познані (Польща) 25 - 28 липня 2024 року. 


Чемпіонат Європи  марафону в Познані розпочнеться 24 липня церемонією відкриття, а перші заїзди будуть у програмі на день пізніше, 25 липня. Протягом чотирьох змагальних днів спортсмени боротимуться за звання чемпіонів Європи в одиночках та двійках у юніорській, U23 та дорослій вікових групах. Передбачено як короткі марафонські заїзди, так і класичні марафонські заїзди. 

У Познані також відбудеться демонстраційний захід «Марафон Параканое».

 

Більше інформації – у бюлетені.

 

MASTERS

 

До офіційного старту 2024 ECA Canoe Marathon European Championships два змагальні дні будуть присвячені чемпіонатам серед майстрів. 22 і 23 липня в програмі  2024 ECA Canoe Marathon European Championships Masters відбудуться гонки в одиночках та двійках відповідно. 

 

Реєстраційна форма для майстрів доступна тут: https://docs.google.com/forms/

 

Більше інформації – у бюлетені.

 

Чемпіонат Європи з веслувального марафону Польща прийматиме вчетверте в історії. У 1999 році чемпіонат відбувся в Гожуві, в 2003 році в Гданську і в 2009 році в Остроді.



Джерело: https://canoe-europe.org/

Вітання іменинникамAssistance to Ukrainian Canoeing CommunityTest Реклама

Інформаційний бюлетень!

Підписуючись на розсилку, Ви забезпечуєте собі оперативне отримування найбільш важливої інформації, що розміщується на сайті.

facebookyoutubeinstagram