logo
Новий формат чемпіонату Європи 2024. 3 in 1: sprint + paracanoe + SUP

Новий формат чемпіонату Європи 2024. 3 in 1: sprint + paracanoe + SUP

Новини

22 December 2023 | 09:48

Європейська Асоціація каное (ЕСА) проведе Чемпіонат Європи 2024 за новою схемою, котра об'єднає відразу три види веслування: байдарка і каное (спринт), параканое та SUP (Stand Up Paddling, або веслування на дошці стоячи).


2024 ECA Canoe Sprint, Paracanoe and SUP European Championships відбудеться з 12-го по 16-е червня 2024 року в угорському місті Сегеді.


Cписок дистанцій, на яких буде розіграно комплекти нагород:


Попередній розклад перегонів: preliminary-timetable.pdf


ТЕРМІНИ ПОДАЧІ ЗАЯВОК ТА ФОРМ:

• Бронювання готелю (HMS): 1 березня 2024 р

• Реєстрація команди без бронювання готелю (HMS): 1 травня 2024 р

• Бронювання трансферу до аеропорту (HMS): 1 травня 2024 р

• Список номерів (HMS): 15 травня 2024 р

• Чисельний запис (SDP): 29 квітня 2024 р

• Номінальний запис (SDP): 3 червня 2024 р

 

Всю інформацію можна знайти в бюлетені: https://2024_bulletin



Інформація про місце проведення


Сегед

Місто Сегед, яке називають столицею спринту на каное, є центром округу Чонград і четвертим за величиною містом в Угорщині. Розташоване на півдні Угорщини неподалік від кордону з Сербією (відстань від Будапешта - 169 км), майже у центрі Тисо-Дунайської низовини, у місці злиття річок Тиси та Муреша (угор.Maros, Марош) і є найнижчим відносно рівня моря містом Угорщини.

Велика частина міста лежить на правому березі, тоді як Уйсегед (Новий Сегед), приміський район житлових будинків і парків знаходиться на лівому березі р.Тиса. Сегед є культурним і економічним центром Південно-Східної Угорщини і процвітаючим університетським містом

За угорськими стандартами Сегед є великим містом з населенням 177 тис. 

Клімат дуже сприятливий для веслування: Сегед іноді називають Містом Сонця, оскільки тут в середньому 2000 годин сонячного світла на рік. Середня температура влітку становить від 27 до 32 °C.

Одеса та Рахів - міста-побратими Сегеда.


Веслувальний канал

Траса регати довжиною 2400 метрів і шириною 122 метри розташована за два кілометри на південь від Сегеда. Це штучна водойма, тому течія тут не є проблемою, і вона цілком добре також захищена від сильних вітрів. Канал оснащений новою системою Albano і має дев'ять доріжок та окрему розминкову лінію (т.зв. "обвідний канал"). Використовується електричний хронометраж з фотофінішною камерою та відеозйомкою та  системою автоматичного запуску "старт". Заклад повністю відповідає вимогам ECA.

Вітання іменинникамAssistance to Ukrainian Canoeing CommunityTest Реклама

Інформаційний бюлетень!

Підписуючись на розсилку, Ви забезпечуєте собі оперативне отримування найбільш важливої інформації, що розміщується на сайті.

facebookyoutubeinstagram