logo
Національна збірна отримала подарунки

Національна збірна отримала подарунки

Новини

16 May 2022 | 11:38

Як повідомила Міжнародна федерація каное (ICF), група українських спортсменів з веслування на байдарках і каное, яка тренується в румунському Снагові (а там практично вся національна збірна команда України – прим.авт.), отримала своєрідні подарунки від Eleiko Group. Компанія не лише передала тренувальне обладнання та гирі, а й організувала його транспортування і доставку на румунську базу. Благодійники вважають, що подароване спорядження стане цінним доповненням до тренувальної програми українців.


Президент ICF Томас Конєцко прокоментував, що Eleiko Group «не вагаючись, зробила пожертву, коли компанія дізналася про тяжке становище українських спортсменів… Це щедрий жест, що просвітив надію для групи людей, які в цей час відчайдушно потребують підтримки міжнародної спільноти веслування».


Через війну на батьківщині, українські веслярі опинилися розкиданими по Європі, зокрема в Румунії, Болгарії, Польщі, Франції.


Не втомлюємось дякувати міжнародній спільноті за підтримку України!


Вітання іменинникамAssistance to Ukrainian Canoeing CommunityTest Реклама

Інформаційний бюлетень!

Підписуючись на розсилку, Ви забезпечуєте собі оперативне отримування найбільш важливої інформації, що розміщується на сайті.

facebookyoutubeinstagram