logo
Безпека та освідомленість: як обирати харчові добавки в спорті

Безпека та освідомленість: як обирати харчові добавки в спорті

Новини

12 October 2023 | 08:16

Як повідомляє Міжнародна федерація каное (ICF), в середу 25 жовтня, пройде вебінар Міжнародного агентства тестування на тему: «Посібник спортсмена щодо харчових добавок: найкращі практики для прийняття обґрунтованих рішень».


"Дослідження показали, що доступні на ринку добавки можуть бути забруднені та неправильно марковані, що може мати жахливі наслідки для спортсменів, які можуть ненавмисно вживати речовини зі списків заборонених" - стверджує ІТА (Міжнародне агентство тестування).


На вебінарі, відкритому для всіх спортсменів, тренерів та офіційних осіб, буде детально розглянуто використання добавок і пов’язані з цим ризики. Організатори запрошують приєднатись до дискусії, щоб зрозуміти ці ризики та отримати практичні поради щодо того, як приймати обґрунтовані рішення щодо споживання добавок.  


Вебінар проводитиметься англійською мовою з синхронним перекладом арабською, іспанською, французькою та російською.


Закликаємо всіх учасників зареєструватися перед вебінаром , який відбудеться з 15:00 до 16:00 за київським часом у середу, 25 жовтня.

Вітання іменинникамAssistance to Ukrainian Canoeing CommunityTest Реклама

Інформаційний бюлетень!

Підписуючись на розсилку, Ви забезпечуєте собі оперативне отримування найбільш важливої інформації, що розміщується на сайті.

facebookyoutubeinstagram