logo
"Все про МІСЦЕЗНАХОДЖЕННЯ". Вебінар від Міжнародного агентства тестування

"Все про МІСЦЕЗНАХОДЖЕННЯ". Вебінар від Міжнародного агентства тестування

Новини

11 March 2024 | 13:33

25 березня цього року Міжнародне агентство тестування (ITA) проведе щомісячний вебінар: «Місцезнаходження – відповіді на всі ваші запитання».


Мета віртуальної зустрічі — допомогти спортсменам зрозуміти свої обов’язки, коли вони належать до зареєстрованих пулів або пулів для тестування, а також відповісти на запитання щодо наданої інформації про місцезнаходження.


За допомогою двох експертів ITA відповість на запитання, які найчастіше отримує від спортсменів на цю тему. У вебінарі цього місяця бере участь олімпійка Трейсі Ламбрекс, яка багато років брала участь у групі тестувальників з важкої атлетики. Трейсі представляла Нову Зеландію на Олімпіаді в Ріо-2016 і виграла кілька медалей на міжнародній арені, включаючи бронзу на Іграх Співдружності в Глазго 2014.

До неї приєднається спеціаліст із підтримки спортсменів ITA Кейт Ховряка.


Організатори просять надіслати свої запитання щодо місцезнаходження напередодні сесії, щоб розглянути якомога більше тем під час цієї події в прямому ефірі. Запитання можна надсилати за посиланням для реєстрації до понеділка, 18 березня.



Вебінар буде проведено англійською мовою з синхронним перекладом на чотири додаткові мови – арабську, іспанську, французьку і російську.

Тема : Місцезнаходження – відповіді на всі ваші запитання

Посилання на реєстрацію :  https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_dm6Y8oC7RMq7p00q2U-r2g#/registration

Дата події : понеділок, 25 березня – 14:00 – 15:00 CET

Модератор:  Майрі Ірвайн, освітня команда ITA



Джерела: 

https://ita.sport/

https://www.canoeicf.com

Вітання іменинникамAssistance to Ukrainian Canoeing CommunityTest Реклама

Інформаційний бюлетень!

Підписуючись на розсилку, Ви забезпечуєте собі оперативне отримування найбільш важливої інформації, що розміщується на сайті.

facebookyoutubeinstagram