logo
РАДА ЧЕМПІОНАТУ ЄВРОПИ 2022 РОКУ ПОГОДИЛА ДИСКВАЛІФІКАЦІЮ РОСІЙСЬКИХ І БІЛОРУСЬКИХ СПОРТСМЕНІВ

РАДА ЧЕМПІОНАТУ ЄВРОПИ 2022 РОКУ ПОГОДИЛА ДИСКВАЛІФІКАЦІЮ РОСІЙСЬКИХ І БІЛОРУСЬКИХ СПОРТСМЕНІВ

Новини

22 March 2022 | 15:45

Рада чемпіонату Європи 2022 року в Мюнхені погодилася підтримати рішення дев’яти федерацій-учасниць, не дозволяти брати участь російських та білоруських спортсменів та офіційних осіб у своїх заходах.


Голова правління «Мюнхен-2022» Лібор Варганік повідомив: «На засіданні у Мюнхені у вівторок, 15 березня, Рада прийняла рішення, що російські та білоруські спортсмени та офіційні особи не братимуть участь у мультиспортивному чемпіонаті Європи в Мюнхені 2022.


«Кожен із 9-ти видів спорту заявляє, що вони не дозволяють брати участь у заходах російським та білоруським спортсменам та офіційним особам – відповідно до рекомендацій Міжнародного олімпійського комітету (МОК), Німецької олімпійської спортивної конфедерації (DOSB). та інших міжнародних спортивних федерацій – і Рада поважає ці окремі рішення.


«Ми єдині в нашому засудженні війни Росії з Україною, і ми знову заявляємо, що всі ми солідарні з Україною та її народом. Ми вважаємо немислимим, щоб російські та білоруські команди брали участь у нашому заході».


Чемпіонат Європи в Мюнхені 2022 відбудеться з 11 по 21 серпня 2022 року року і містом-господарем та дев'ятьма федераціями-учасниками.


Джерело    https://www.munich2022.

Вітання іменинникамAssistance to Ukrainian Canoeing CommunityTest Реклама

Інформаційний бюлетень!

Підписуючись на розсилку, Ви забезпечуєте собі оперативне отримування найбільш важливої інформації, що розміщується на сайті.

facebookyoutubeinstagram