logo
116 юних спортсменів вже виїхали за межі України

116 юних спортсменів вже виїхали за межі України

Новини

25 March 2022 | 19:04

В той час, коли міжнародна спортивна спільнота допомагає нашим веслярам через ICF, українська федерація на місці також опікується своїми спортсменами.


Завдяки щоденній клопіткій роботі Федерації каное України та співпраці з європейськими федераціями, вже 116 юних спортсменів виїхали з небезпечних ділянок за межі нашої країни.


З першого ж дня російського вторгнення до України, селище Добротвір (Львівська обл.) стало центром формування груп українських спортсменів для виїзду до країн Європи у спеціалізовані веслувальні центри.


"На цій війні в кожного свій фронт. Ми вирішили організувати порятунок наших дітей і в першу чергу з місць активних бойових дій. Непроста робота з європейськими партнерами та обласними федераціями, тренерами, батьками спортсменів допомогла сформувати групи юних веслярів, які були допроваджені безпосередньо до кордону. А вже на іншому боці спортсменів зустрічали і довозили до місць перебування наші друзі» - говорить президент ФКУ Ігор Слівінський.


Таким чином федерація організувала виїзд однієї групи до Молдови, двох групи до Польщі, групи до Угорщини, Естонії, Латвії та Литви.


Сьогодні наші діти перебувають в безпеці і їм навіть створено відповідні умови для тренувань.


Робота триває.

Все буде Україна!

Вітання іменинникамAssistance to Ukrainian Canoeing CommunityTest Реклама

Інформаційний бюлетень!

Підписуючись на розсилку, Ви забезпечуєте собі оперативне отримування найбільш важливої інформації, що розміщується на сайті.

facebookyoutubeinstagram