logo
Братислава готова приймати чемпіонат Європи з веслування серед юніорів та молоді 2024

Братислава готова приймати чемпіонат Європи з веслування серед юніорів та молоді 2024

Новини

23 December 2023 | 18:43

Чемпіонат Європи 2024 року з веслування на байдарках і каное серед юніорів та молоді до 23 років буде організовано Європейською Асоціацією каное з 26-го по 30-е червня 2024 року в столиці Словаччини.


Zemník Canoeing Sport Center поблизу Братислави вже приймав деякі міжнародні змагання в минулому, але 2024 ECA Junior and U23 Canoe Sprint European Championships стане першим великим міжнародним чемпіонатом, який відбудеться на цьому місці.


"Братислава і навіть Словаччина вперше прийматимуть такі змагання з веслування на байдарках і каное. Для нас було важко вирішити, чи йти на це, але завдяки двом успішним івентам Olimpic Hopes 2019 і 2022 і щорічним міжнародним Regatta Bratislava, ми погодилися" - прокоментували майбутню подію словацькі організатори.

 

Дистанції, на яких буде розіграно медалі:

ПОПЕРЕДНІЙ РОЗКЛАД: preliminary-timetable.pdf 


ТЕРМІНИ:

Попередні записи: з 25 січня до 25 квітня 2024 року 

Заявки на проживання: з 25 січня до 25 квітня 2024 року. Після цієї дати оргкомітет прийматиме запити лише за наявності вільних місць у готелях, і ціна може зрости.

У системі SDP: кількість учасників до 13 травня, іменні записи до 17 червня.

 

Всю інформацію можна знайти у бюлетені: bullletin_u23_2024.pdf



Інформація про місце проведення:


Братислава

Столиця Словаччини (населення 520 000 осіб) розташована безпосередньо на кордоні з Чехією, Австрією та Угорщиною і добре пов'язана з сусідніми столицями міжнародними багатосмуговими магістралями. 

Якщо ви хочете полетіти до Братислави, ви можете вибрати між аеропортом Братислави та аеропортом Швехат у Відні, який знаходиться приблизно в 45 км від Братислави і має регулярне автобусне сполучення. Регулярні рейси з'єднують ці аеропорти з багатьма основними напрямками в Європі.

Міжнародні поїзди до головного залізничного вокзалу Братислави курсують з Відня (1 година), Будапешта (3 години). і Праги (4-5 годин) кілька разів на день. Рідше трапляються прямі зв'язки до Берліна, Бухареста, Києва та Варшави. Головний залізничний вокзал знаходиться недалеко від центру і має хороше сполучення міського громадського транспорту, а прогулянка займає всього 15-20 хвилин.


Веслувальний канал

Zemník Canoeing Sport Centre природний хід поблизу річки Дунай, придатної для веслування. Він розташований в 5-ти км на південний схід від центру Братислави. Цей канал використовується для водних видів спорту з 2013 року. Його довжина становить 2,2 км, ширина 200м.


Погода

Історично, червень місяць дарує помірну сонячну погоду з середньою температурою приблизно 18-24°C (вдень близько 22°C, вночі до 12°C).

Середньодобова відносна вологість повітря за червень становить близько 30%. 

Середньомісячна кількість опадів становить 50 мм. 

Середньодобова швидкість вітру в червні становить 10 км/год.



Вітання іменинникамAssistance to Ukrainian Canoeing CommunityTest Реклама

Інформаційний бюлетень!

Підписуючись на розсилку, Ви забезпечуєте собі оперативне отримування найбільш важливої інформації, що розміщується на сайті.

facebookyoutubeinstagram