logo
Командний чемпіонат України серед ДЮСШ та СДЮШОР

Командний чемпіонат України серед ДЮСШ та СДЮШОР

Новини

09 July 2024 | 11:20

03-07 липня в м. Умані пройшов КОМАНДНИЙ ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ серед ДЮСШ та СДЮСШОР. По суті, це - фінал серед спортивних шкіл, відбір до яких проходив на ЗОНАЛЬНИХ змаганнях


Традиційні змагання серед спортивних шкіл проводяться в Україні вже протягом багатьох років. На відміну від попередніх років, цьогорічний відбір для участі у "Командному чемпіонаті України серед ДЮСШ та СДЮШОР" проходив за іншим форматом. Замість чотирьох ("захід", "схід", "центр", "південь"), було всього дві території: "захід" та "центр". "Західна зона" в Добротворі зібрала 30 шкільних команд зі 17 міст 9-ти областей нашої країни, а «Центральна зона» в Умані - 35 команд з 26 міст 12 областей України. Команди, що посіли 1-6 місця та спортсмени-призери зональних змагань завоювали право стартувати у фінальній стадії цих змагань - на "Командному чемпіонаті".


Перше загальнокомандне місце (очковий залік) здобула команда ОСДЮСШОР «Олімп» (м.Луцьк), друге місце - КЗ ВО ДЮСШ ім. Ю. Рябчинської (м. Вінниця), на третьому місці ДЮСШ №4 міста Хмельницького.


Загалом на "Командному чемпіонаті України серед ДЮСШ та СДЮШОР" стартувало 327 веслувальників зі 41 ДЮСШ та СДЮШОР з 19 областей України та м. Києва


Результати змагань доступні в розділі "ЗМАГАННЯ"


Вітання іменинникамAssistance to Ukrainian Canoeing CommunityTest Реклама

Інформаційний бюлетень!

Підписуючись на розсилку, Ви забезпечуєте собі оперативне отримування найбільш важливої інформації, що розміщується на сайті.

facebookyoutubeinstagram