logo
Відбулось засідання Виконкому ФКУ

Відбулось засідання Виконкому ФКУ

Новини

04 April 2022 | 09:15

30 березня під головуванням Президента ФКУ Ігоря Слівінського відбулось чергове засідання Виконкому Федерації каное України. В засіданні, яке пройшло з використанням засобів відеозв'язку, взяли участь всі 8 членів Виконкому (посилання).


Коротко про головне:

У зв’язку з воєнним станом в Україні і неможливістю проведення національних змагань, де планувалось здійснення відбору на основні міжнародні старти, прийнято рішення провести відбір на етапи Кубка світу (серед дорослих спортсменів) у вигляді контрольних стартів на навчально-тренувальних зборах, де зараз перебувають практично всі збірники. Нагадаємо, що доросла збірна сьогодні тренується в м.Снагов (Румунія), а юніори та молодь в Болгарії.

Відбір на неолімпійські дистанції для участі у чемпіонатах Європи та світу відбудеться після етапів Кубка світу і залежатиме від загальної ситуації в нашій країні.


Головний тренер національної збірної команди України з веслування на байдарках і каное Ігор Нагаєв поінформував Виконком ФКУ, що Міністерство молоді та спорту лише частково фінансуватиме участь у міжнародних змаганнях (мова про олімпійські дисципліни), тому планується брати участь в етапах Кубка світу тільки на олімпійських дистанціях.


Щодо системи відбору, то її концепцію «в умовах воєнного стану», представлену головним тренером збірної, Виконком розглянув і очікує відповідно оформлений документ на затвердження. Також очікуються від головного тренера пропозиції стосовно критеріїв відбору до чемпіонату Європи серед юніорів та молоді.


Вітання іменинникамAssistance to Ukrainian Canoeing CommunityTest Реклама

Інформаційний бюлетень!

Підписуючись на розсилку, Ви забезпечуєте собі оперативне отримування найбільш важливої інформації, що розміщується на сайті.

facebookyoutubeinstagram