logo
Онлайн-курс WADA для паралімпійців

Онлайн-курс WADA для паралімпійців

Новини

26 February 2024 | 15:07

НОВИЙ ОНЛАЙН-КУРС ВІД WADA ДЛЯ СПОРТСМЕНІВ ТА ТРЕНЕРІВ, ЯКІ БРАТИМУТЬ УЧАСТЬ У ПАРАЛІМПІЙСЬКИХ ІГРАХ 2024 РОКУ В ПАРИЖІ


Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) запустило новий освітній курс на антидопінговій освітній платформі ADEL для спортсменів, гідів (для спортсменів з вадами зору) та тренерів, які планують брати участь у Паралімпійських іграх 2024 року в Парижі 2024 року.


Всі, хто проходитиме новий курс, який був розроблений з урахуванням специфічних потреб паралімпійців, зможуть отримати розуміння антидопінгових правил, процедур та вимог Паризької Паралімпіади, дізнаються як перевірити медикаменти та отримати дозвіл на терапевтичне використання (ДТВ); як надавати інформацію про місцезнаходження та отримають інформацію про права та обов’язки спортсменів під час процедури тестування. Курс також дозволить спортсменам, тренерам і гідам визначити ключову інформацію, таку як важливі дати та яка організація має юрисдикцію над ними протягом періоду Ігор.  


Курс наразі доступний англійською та французькою мовами та був адаптований, щоб забезпечити можливість проходження його спортсменами з вадами зору.



За матеріалами https://www.wada-ama.org

Вітання іменинникамAssistance to Ukrainian Canoeing CommunityTest Реклама

Інформаційний бюлетень!

Підписуючись на розсилку, Ви забезпечуєте собі оперативне отримування найбільш важливої інформації, що розміщується на сайті.

facebookyoutubeinstagram