logo
ФКУ просить надавати інформацію щодо наслідків війни

ФКУ просить надавати інформацію щодо наслідків війни

Новини

11 May 2022 | 15:04

Вторгнення росії в Україну призвело до смерті й нелюдських страждань мирних жителів, руйнації шкіл, лікарень і житлових будинків. Окупанти нищать все на своєму шляху. 


Є непоодинокі випадки, коли росіяни викрадають українських спортсменів та тренерів. Також відомо про загибель багатьох відомих атлетів.


Варвар надалі продовжує знищувати цивільну інфраструктуру України шляхом завдання ракетних-бомбових ударів та здійснюючи артилерійські обстріли населених пунктів.


Потрапляють під удари й спортивні споруди. За повідомленням Мінмолодьспорту, станом на 6 травня від ворожих обстрілів зазнали пошкоджень 53 спортивних та 18 молодіжних об’єктів


В цьому контексті Федерація каное України просить надавати інформацію «щодо наслідків війни (військової агресії) РФ проти України, завданої шкоди об’єктам та закладам сфери фізичної культури і спорту, спортивній інфраструктурі, ресурсам, а також щодо людських втрат у сфері фізичної культури та спорту, зокрема спортсменів, тренерів, персоналу»


Emailukrcanoefed@ukr.net

Вітання іменинникамAssistance to Ukrainian Canoeing CommunityTest Реклама

Інформаційний бюлетень!

Підписуючись на розсилку, Ви забезпечуєте собі оперативне отримування найбільш важливої інформації, що розміщується на сайті.

facebookyoutubeinstagram