logo
Чемпіонат світу 2022. Наші в Канаді.

Чемпіонат світу 2022. Наші в Канаді.

Новини

24 July 2022 | 19:22

Як вже стало звиклим останнім часом, українська команда добирається до місця змагань «на перекладних», кожен сам по собі (в залежності від того, хто і як бронював квитки на літак).


Тренер збірної України Роман Бундз повідомив з Канади пресслужбу ФКУ, що «Група каное вирушила першою з української команди. Всі вилітали в Канаду з Варшави, проте різними шляхами: одна частина (Юрій Вандюк, Тарас Міщук Тарас, Олег Боровик) маршрутом Варшава-Франкфурт-Торонто-Галіфакс, інша ватага (Роман Бундз, Віталій Вергелес, Андрій Рибачок та Анастасія Четверікова) авіарейсом Варшава-Відень-Монреаль-Галіфакс. Добиралися з пересадками загалом близько доби."

Довідково: відстань від столиці України до Галіфаксу, становить близько 6,6 тис. км


"Розмістились добре - живемо в студентському гуртожитку, по одному в номері. Харчування організоване також в гуртожитку."


"Наших човнів поки немає, тож домовляємось про каное для тренування з місцевими клубами."


А тим часом, як вже повідомлялось в соцмережах, команда байдарки (чоловіча четвірка - Ігор Трунов, Іван Семикін, Олег Кухарик, Дмитро Даниленко, а також жіноча двійка Анастасія Горлова, Людмила Кукліновська) під керівництвом Олександра Сімонова прибула до Канади лише сьогодні зранку. Цій групі для подорожі знадобилось 2,5 доби!



Канадська сторона обіцяла теплий і безкоштовний прийом українській команді, тому надіємось, що наші спортсмени будуть себе почувати комфортно і впевнено.


Чемпіонат світу стартує 3-го серпня. 

Тримаємо зв’язок з нашими і готуємось вболівати! 


Підписуйтесь на наші веб-ресурси, щоб бути в курсі найновіших подій:

Веб-сайт: https://ukr-canoe.com.ua/

Телеграм-канал: https://t.me/canoe_ua

Сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/ukr.canoe/


Дякуємо за фотоАнастасії Горловій та Роману Бундзу

Вітання іменинникамAssistance to Ukrainian Canoeing CommunityTest Реклама

Інформаційний бюлетень!

Підписуючись на розсилку, Ви забезпечуєте собі оперативне отримування найбільш важливої інформації, що розміщується на сайті.

facebookyoutubeinstagram