logo
Паралімпійський чемпіон продає свою медаль!

Паралімпійський чемпіон продає свою медаль!

Новини

24 March 2022 | 11:23

Дворазовий паралімпійський чемпіон Сергій Ємельянов дав короткий коментар щодо бажання продати свою золоту медаль Паралімпійських ігор Токіо


- Сергію, що саме спонукало тебе до такого неординарного кроку?


- Прийняв рішення, тому що зараз в країні війна й потрібна підтримка кожного Українця (ми не змінювали оригінальний текст Сергія, мабуть саме так він сприймає свій народ і слово «Українець» тепер має писатись з великої букви, - прим.автора). Не зміг сидіти на зборі у Туреччині та дивитись на все це. Кожен, хто може Допомогти, допомагайте чим можете!!!


- Чому саме медаль Токіо, а не, наприклад, Ріо?


- Медаль Токіо ще не встигла охолонути та всі її пам’ятають, як нову Японську Сакуру. Тому й вирішив продати саме її.  До речі, хочу подякувати Юрію Чебану за підтримку мене в продажі цієї медалі.


- Ти написав, що «для підтримки наших захисників». В тебе є конкретні люди, які потребують допомоги чи це буде «на загал»?


- Є конкретні частини та бригади, але якщо зможу допомогти ще комусь буду радий!!! Бо ми є сильна нація. Ми неодмінно переможемо - я в це вірю ! Та вся країна в це вірить!


P.S. Поки готувався цей матеріал, з'явилась публікації у Фейсбук про організацію аукціону з продажу медалі. Долучаємось!

https://www.facebook.com/1plus1.Vitvitska



Федерація каное України

Вітання іменинникамAssistance to Ukrainian Canoeing CommunityTest Реклама

Інформаційний бюлетень!

Підписуючись на розсилку, Ви забезпечуєте собі оперативне отримування найбільш важливої інформації, що розміщується на сайті.

facebookyoutubeinstagram