logo
Юні українці здобули медалі на Кубку президента Азербайджану

Юні українці здобули медалі на Кубку президента Азербайджану

Новини

10 May 2024 | 07:30


В перші дні травня в азербайджанських містах Мінґячевирі та Суговушані пройшла міжнародна регата з веслування «Кубок Президента-2024», яку офіційно проводить Мінмолодьспорту Азербайджану та Азербайджанська федерація каное.


На запрошення азербайджанської сторони представники української веслувальної спільноти також взяли участь в змагання. Як повідомив тренер та представник української команди Олексій Слівінський, всі чотири спортсмени України повернулись додому з медалями!


Золоту медаль регати здобув Єгор Гнатюк в байдарці-одиночці на 200 метрів (Тернопільська КДЮСШ, тренери Гикавий В.П. Гикава А.В.). Єгор також став бронзовим призером в одиночці на 500 метрів.  


Представники Уманської ДЮСШ (тренер Іщенко В.О.) Островський Богдан та Іщенко Іван перемогли в байдарці-двійці на 200метрів. На 1000м вони фінішували четвертими. 


Дворазовим призером повернувся додому Слівінський Олексій ((Хмельницька ДЮСШ 3, тренери Слівінський О.Я., Кушта М.М., Флерчук В.В.): срібло К-1 500м та бронза К-1 1000м. 


Олексій Слівінський: "Організатори створили дуже хороші умови для всіх учасників. Проживання та харчування, що забезпечили азербайджанські друзі, були на дуже хорошому рівні. Та й самі перегони були організовані досить пристойно"


Федерація каное України висловлює вдячність Азербайджанській федерації каное за теплий прийом української делегації.

Вітання іменинникамAssistance to Ukrainian Canoeing CommunityTest Реклама

Інформаційний бюлетень!

Підписуючись на розсилку, Ви забезпечуєте собі оперативне отримування найбільш важливої інформації, що розміщується на сайті.

facebookyoutubeinstagram