logo
Фестиваль човнів-драконів від Міжнародної Федерації Каное

Фестиваль човнів-драконів від Міжнародної Федерації Каное

Новини

13 August 2024 | 13:53

Триденний фестиваль човнів-драконів на олімпійській дистанції Міжнародної федерації каное на змаганнях з веслування на байдарках і каное на Олімпійських іграх у Парижі 2024 вразив уяву глядачів.


Під час проведення змагань з веслування на байдарках і каное (спринт) на Олімпійських іграх в Парижі, Міжнародна Федерація Каное (ICF) організувала презентацію нових човнів та показові заїзди з веслування на човнах "Дракон".

 


В перервах між олімпійськими заїздами в спринті, глядачі побачили "багатий традиціями та відомий своєю інклюзивністю човен-дракон, який став популярним на водному стадіоні Вер-сюр-Марн". У показових заїздах взяли участь кілька екіпажів, серед яких був "The Pink Ladies, до складу якого ввійшли хворі на рак грудей". 


  

Міні-фестиваль завершився тим, що було офіційно представлено нові човни-дракони - "вісімки". Одразу по завершенні змагань з веслування на байдарках і каное на Олімпіаді в Парижі, відбулась спеціальна зустріч з презентації системи подальшого розвитку веслування на човнах "Дракон" в призмі включення цього виду веслування до олімпійської програми. 


Вітання іменинникамAssistance to Ukrainian Canoeing CommunityTest Реклама

Інформаційний бюлетень!

Підписуючись на розсилку, Ви забезпечуєте собі оперативне отримування найбільш важливої інформації, що розміщується на сайті.

facebookyoutubeinstagram