logo
Виконком затвердив Положення про Комітет атлетів ФКУ.

Виконком затвердив Положення про Комітет атлетів ФКУ.

Новини

13 April 2023 | 06:38

7 квітня, під головуванням президента ФКУ Ігоря Слівінського, пройшло онлайн-засідання Виконкому Федерації каное України.


Найважливішим питанням порядку денного було затвердження Положення про Комітет атлетів ФКУ. Передувало цьому звернення ініціативної групи провідних спортсменів національної збірної команди України та лист від НОК України щодо комісії атлетів. 


Оскільки з моменту створення ГС ФКУ у 2017 році (а можливо, взагалі за час існування Федерації каное України як такої) до сьогодні не було затвердженого Положення про Комітет атлетів, керівництво федерації в особі генерального секретаря Олександра Мостовенка розробило ПОЛОЖЕННЯ про організацію та діяльність Комітету атлетів Громадської спілки «Федерація каное України», яке було опрацьовано та затверджено рішенням Виконкому ФКУ. 


Зі свого боку ФКУ закликає спортсменів організувати проведення зборів атлетів, на яких обрати керівні органи Комітету. В подальшому необхідно буде надати відповідні протоколи цих зборів з результатами виборів, щоб вже на Кубку України представник від спортсменів зміг взяти участь в засіданні Виконкому. 



Також Виконком своїм рішенням схвалив нову редакцію "Правил змагань з веслування на байдарках і каное", яку найперше опрацювали судді з веслування на нещодавньому семінарі. Вже найближчим часом Правила будуть погоджені Мінмолодьспортом.


Також на засіданні обговорили ситуацію з можливим допуском спортсменів росії та білорусі до міжнародних змагань з веслування, стан справ у національній збірній та поточну діяльність федерації.

Вітання іменинникамAssistance to Ukrainian Canoeing CommunityTest Реклама

Інформаційний бюлетень!

Підписуючись на розсилку, Ви забезпечуєте собі оперативне отримування найбільш важливої інформації, що розміщується на сайті.

facebookyoutubeinstagram