logo
Вебінар від Міжнародного Агентства Тестування

Вебінар від Міжнародного Агентства Тестування

Новини

15 October 2024 | 08:10

Наступного тижня Міжнародне агентство тестування (ITA) планує провести вебінар про те, як зменшити ризик ненавмисного порушення антидопінгових правил.


Вебінар під назвою «Навігація добавками: зниження ризику порушення антидопінгових правил» має відбутися 22 жовтня.


Під час сесії буде розглянуто типи добавок, які зазвичай використовують спортсмени, та пов’язані з цим ризики, висвітлені в реальних прикладах. Також буде обговорено важливість тестування партій добавок на вміст речовин, заборонених у спорті. Вебінар включатиме живу сесію запитань і відповідей, що дасть учасникам можливість безпосередньо спілкуватися з експертами.


Вебінар за участю експертів Terence O’Rorke з Informed Sport і Jeni Pearce, спеціаліста з харчування з High Performance Sport New Zealand, дасть учасникам можливість набути життєво важливих знань, щоб ухвалювати обґрунтовані рішення щодо харчових добавок у своїй спортивній кар'єрі.


Вебінар пройде англійською мовою з синхронним перекладом на чотири додаткові мови – арабську, іспанську, французьку і російську.


Посилання для реєстрації: https://us06web.zoom.us/

Дата події: вівторок, 22 жовтня – 14:00 – 15:00 (Центрально-європейський час)

Учасники дискусії:

Теренс О'Рорк, старший менеджер з розвитку бізнесу LGC

Джені Пірс, MNZM, дієтолог з продуктивності NZRD

Модератор: Ніккі Хамблін, OLY – команда освіти ITA


Вітання іменинникамAssistance to Ukrainian Canoeing CommunityTest Реклама

Інформаційний бюлетень!

Підписуючись на розсилку, Ви забезпечуєте собі оперативне отримування найбільш важливої інформації, що розміщується на сайті.

facebookyoutubeinstagram