logo
Кубок світу з МАРАФОНУ

Кубок світу з МАРАФОНУ

Новини

28 May 2022 | 09:39

27 - 29 травня 2022  в столиці Чехії пройшов 2022 ICF CANOE MARATHON WORLD CUP PRAGUE.


Понад 130 учасників з 18 країн боролись за нагороди Кубка світу з марафону. Наша делегація невеличка, та все ж таки була присутня: вісім спортсменів та один тренер мали змогу представляти Україну на цьому спортивному форумі.


В суботній програмі змагального дня українські марафонці стартували на короткій дистанції 3,4 км. Свою чергову перемогу, досить впевнено і спокійно, здобула наша багаторазова чемпіонка світу з марафону Людмила БАБАК з Енергодара.



В каное-одиночці серед юніорів Роман ГРИГОРЕНКО завоював бронзову нагороду, а його колега по команді Михайло ТЕСЛЯ фінішував 5-м.



Марія САЛТОВСЬКА в байдарці-одиночці серед юніорок фінішувала 10-ю. А ще три українські байдарочники в одиночках серед юніорів були: Дмитро МИХАЙЛЕНКО - 12-м, Матвій БАКЛАН - 15-м, а Володимир МОТОРНИЙ - 19-м.


В недільній програмі всі змагались на довгих дистанціях. І знову Людмилі БАБАК не було рівних в каное-одиночці серед жінок на 15,4км. В цьому ж заїзді Катерина БЕЗНЮК здобула срібну нагороду. 



Марія САЛТОВСЬКА покращила свій результат, фінішувавши 9-ю в байдарці-одиночці серед юніорок на 19км. 

Роман ГРИГОРЕНКО втратив нагоду здобути свою другу медаль, зупинившись за крок до п'єдесталу - 4 місце в заїзді С1-19км серед юніорів.

А от байдарочникам на 22,6км в одиночках серед юніорів вдалося фінішувати не всім. Матвій БАКЛАН був 12-м, Дмитро МИХАЙЛЕНКО - 18-м, а Володимир МОТОРНИЙ зійшов з дистанції.


Таким чином, українська збірна здобула дві золоті медалі (Людмила БАБАК), срібло (Катерина БЕЗНЮК) та бронзу (Роман ГРИГОРЕНКО).


ВІТАЄМО спортсменів, їх тренерів та всіх причетних!



Окрема подяка Олегу Єгоровичу Камерилову, який зголосився бути представником команди України (Team Leader of Ukraine) на цьому заході.


Всі результати https://results.sportis.cz/


Вітання іменинникамAssistance to Ukrainian Canoeing CommunityTest Реклама

Інформаційний бюлетень!

Підписуючись на розсилку, Ви забезпечуєте собі оперативне отримування найбільш важливої інформації, що розміщується на сайті.

facebookyoutubeinstagram